​VIDEO Top 6 bacterii cu superputeri - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197luni 17 dec 2018

​VIDEO Top 6 bacterii cu superputeri

de G.T. Miercuri, 14 martie 2018, 15:51
- a A+
Imagine
​De-a lungul timpului, microorganismele au evoluat din ce in ce mai mult, dezvoltand rezistenta si capacitati incredibile de a supravietui pe orice suprafata si in orice mediu.Speciile geobacteriene sunt un subiect de interes datorita capacitatii lor de a transfera electroni in afara celulei pe distante lungi prin intermediul filamentelor conductoare, cunoscute sub numele de nanofire microbiene. Astfel, geobacteriile au un impact major asupra mediului natural, fiind tema centrala a aplicatilor practice din domeniul bioenergiei, mediului inconjurator si bioelectronicii.

De la bacteriile care se afla pe suprafetele PET si pana la cele care sunt capabile sa strapunga metale, iata care este topul celor mai puternice bacterii care au intrat in Cartea Recordurilor Mondiale, conform materialului video realizat de editorii canalului de youtube SciShow.

Citeste si:

1512 afisari


Ar trebui folosite.
asavreau [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 18:36
+2/2
Dacă aceste bacterii sunt așa rezistente ar trebui să le folosim capacitatea.Cred-că următoarea etapă industrială va utiliza și bacteriile alături de ciuperci,pentru realizarea de diverse bunuri.
comenteaza