Dragnea spune ca va face si alte dezvaluiri: Aseara a fost doar primul episod, aveti rabdare - Hotnews Mobile
1 € 4,6478 1 USD 4,0820miercuri 19 dec 2018

Dragnea spune ca va face si alte dezvaluiri: Aseara a fost doar primul episod, aveti rabdare

de G.S. Miercuri, 14 martie 2018, 13:58
- a A+
Imagine
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari ca urmeaza si alte episoade din seria de dezvaluiri pe care le-a facut marti seara, transmite Agerpres. "Aseara a fost doar primul episod, aveti rabdare", a spus miercuri, la Palatul Parlamentului, Liviu Dragnea, intrebat in legatura cu numirile in Guvernul Ponta.



In ceea ce priveste acuzatiile aduse de Victor Ponta, el a afirmat: "Ii las sa se afunde si mai mult".

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca fostul lider al partidului, Victor Ponta, ar fi stabilit lista membrilor Guvernului sau impreuna cu directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior. El a afirmat, la Antena 3, ca, imediat dupa caderea Guvernului Ungureanu, ar fi convenit cu Victor Ponta si cu liderul PNL, Crin Antonescu, sa discute in comun componenta viitorului guvern, insa a doua zi Ponta ar fi prezentat lista ministrilor intocmita cu "George Maior si cu altii".

Fostul premier Victor Ponta a negat acuzatiile liderului PSD, referitoare la formarea primului guvern USL. "L-am avertizat pe Dragnea Mincinosul ca de cate ori el spune o minciuna despre mine eu spun 5 adevaruri despre el'', a scris Ponta pe Facebook.
3485 de afisari


care dezvaluiri bre?
bogdan1477 [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 14:09
+6/10
Alea-s baliverne pentru poporul PSD, petarde aruncate ca sa ascunda scandalul maririlor salariale cu impact zero pe salariul net, inflatia ajunsa la 4.7%, si tot asha. Dezvaluirile se fac aducind si dovenzi, nu doar vorbind de unul singur in fata unui Gidea care doar ridica mingi la fileu.
a
adrian67 [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 14:20
+5/9
Ce dezvaluiri sa mai faci tu Daddy? Se apropie funia de par. Eu in locul tau as fi mai atent la Calin, ca daca te baga astia la bulau, parca vad ca se insoara cu aia mica a ta, Irinuca.
inca 10 comentarii comenteaza