​SONDAJ Care ar trebui sa fie prioritatile pentru problema traficului bucurestean? - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197luni 17 dec 2018

​SONDAJ Care ar trebui sa fie prioritatile pentru problema traficului bucurestean?

de Red. Stiri Miercuri, 14 martie 2018, 12:14
- a A+
Imagine
Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, aflata de aproape doi ani in functie, a enumerat marti cauzele pe care le are in vedere pentru haosul din traficul capitalei. Ea nu a vorbit despre restantele in aplicarea masurilor propuse de ea insasi. Dar a mentionat proiecte restante sau suspendate, de la extinderea soselei de centura la aeroportul din sudul Capitalei si de la autoritatea asupra metroului pana la intarzierile la autostrada Pitesti-Sibiu. Detalii

  • Sondaj HotNews.ro: Care ar trebui sa fie prioritatile pentru problema traficului bucurestean?

3362 de afisari


Firea nu face nimic bun.
asavreau [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 14:19
+9/9
Încurcă treaba.Nu cred-că gândește.Dacă ar exista suficiente locuri de parcare încât benzile de circulație să nu fie blocate cu mașini parcate,dacă s-ar igieniza Bucureștiul,dacă ai putea să-ți iei bilet de metrou,tramvai,autobuz din orice stație,dacă transportul în comun ar fi civilizat,dacă taxiurile nu ar parca blocând intersecțiile.Pe unde umblă Firea de nu vede toate astea?A cheltuit mai mult pentru un așa zis congres unde și-a prezentat Dragnea amanta decât pentru curățenia Bucureștiului!
prioritati
AndJorj [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 13:16
+7/7
Achizitionarea de mijloace de transport in comun: troleibuze, tramvaie, autobuze, in ordinea asta, si benzi dedicate, simultan cu introducerea vignetelor de Bucuresti.
Apoi ar trebui eliberate trotuarele de masini, pt ca si pietonii sunt tot oameni.

Asta poate face primaria, daca doreste, fara nicio implicare de la guvern.
inca 4 comentarii comenteaza