Un catel a murit in timpul unei curse aeriene dupa ce personalul de bord a obligat-o pe stapana sa-l puna in compartimentul superior de bagaje - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197luni 17 dec 2018

Un catel a murit in timpul unei curse aeriene dupa ce personalul de bord a obligat-o pe stapana sa-l puna in compartimentul superior de bagaje

de G.S. Miercuri, 14 martie 2018, 8:10
- a A+
Un caine a murit pe o cursa United Airlines dupa ce un insotitor de zbor a obligat-o pe stapana sa puna animalul in compartimentul de bagaje de deasupra scaunelor, scrie Guardian . Compania aeriana a spus ca isi asuma intreaga responsabilitate.

Pe zborul United Houston-New York de luni, o femeie care calatorea cu copiii si cu un mic caine a fost presata de personalul de la bord sa puna catelul in compartimentul de bagaje in timpul cursei de trei ore si jumatate.

Potrivit altei pasagere, Maggie Gremminger, femeia a vrut sa tina sub scaun catelul ce se afla intr-o geanta speciala, dar insotitorul de zbor a insistat sa puna animalul sus. La aterizare, femeia si-a gasit cainele mort.

Statea pe podeaua avionului, pe culoar, plangand, si toti pasagerii din jur erau absolut socati", a scris Gremminger pe Twitter.Compania a spus ca “este un accident tragic ce nu ar fi trebuit sa aiba loc pentru ca animalele de companie nu trebuie niciodata puse in compartimentul de bagaje".

O purtatoare de cuvant a declarat ca United Airlines investigheaza incidentul si ca a returnat costul biletelor familiei, inclusiv taxa de 125 de dolari pentru tinerea unui animal de companie la bord.
2115 afisari


si acum sa ceara daune de 1 milion de dolari
torna_fratre [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 8:16
+11/11
ca sa se invete minte si desteptele de insotitoare ca abuzul de putere te arde la buzunar.
iar companiile aeriene sa stabileasca clar cum,unde si in ce conditii se transporta animalele de companie
Mda...
imi_pasa_de_romania [utilizator], Miercuri, 14 martie 2018, 8:43
+9/9
"O purtatoare de cuvant a declarat ca United Airlines investigheaza incidentul si ca a returnat costul biletelor familiei, inclusiv taxa de 125 de dolari pentru tinerea unui animal de companie la bord. "

Wow! Sunt sigur ca asta este suficient sa se revanseze pentru suferinta produsa...
inca 1 comentariu comenteaza