Dragnea: Domnul Oprea mi-a spus ca a inteles de la statul de drept ca Zgonea trebuie sa fie numarul 1 si eu numarul doi - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197luni 17 dec 2018

Dragnea: Domnul Oprea mi-a spus ca a inteles de la statul de drept ca Zgonea trebuie sa fie numarul 1 si eu numarul doi

de Ionut Baias Marţi, 13 martie 2018, 22:44
- a A+
Liviu Dragnea a comentat, marti seara, la Antena 3, afirmatia lui Gabriel Oprea, care a spus ca l-a ajutat sa devin presedintele partidului in 2015. "Domnul Oprea mi-a spus ca a inteles de la statul de drept ca Zgonea trebuie sa fie numarul 1 si eu numarul doi. Ca de fapt, el cu mine o sa conducem. Nu stiu ce ai inteles tu, dar eu voi fi presedinte interimar, am spus. A sunat la statul de drept si a zis ca Liviu nu stie nimic din ce mi-ati spus voi. El a spus ca a vorbit cu domnul Coldea la telefon. Atunci m-am ridicat si am plecat.", a declarat Dragnea.Declaratii

  • Am fost sunat sa ma intalnesc la un restaurant. In separeu era domnul Oprea si cu domnul Zgonea, Ulterior a venit si Marian Oprisan Mi-a zis, domnule, am vorbit la statul de drept si se accepta ca tu sa fii presedinte si domnul Zgonea numarul 2.
  • Asta a fost discutia. Nu stiu daca la telefon era domnul Coldea.
  • Stiti ce m-a durut in ultima perioada? Desele intalniri ale lui Gabi Oprea cu unii dintre colegi care faceau mult zgomot inainte de Congres, in special cu domnul Codrin Stefanescu.
  • Pe foarte multi colegi a deranjat, se spune ca se discuta cum sa se faca sa se desfaca in partid.
492 de afisari


Senilitate
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 23:27
+2/2
A inceput sa debiteze aiureli saracul... Iar si-a uitat pastilele?
"Nu stiu daca la telefon era domnul Coldea."
Boham [utilizator], Marţi, 13 martie 2018, 22:50
+1/3
Dragnea: "Nu stiu daca la telefon era domnul Coldea."


nu stii daca la telefon era Coldea...dar il acuzi ca face parte din asa zisul stat paralel

astea-s supozitii, povesti, aberatii. Poate ca ala nu vorbea cu nimeni la telefon si se prefacea...dar ce relevanta are daca vorbea la telefon cu cineva sau nu???
inca 2 comentarii comenteaza