Siria sustine ca a "respins" mai multe avioane de supraveghere israeliene - Hotnews Mobile
1 € 4,7401 1 USD 4,1850marţi 19 feb 2019

Siria sustine ca a "respins" mai multe avioane de supraveghere israeliene

de I.B. Joi, 15 februarie 2018, 2:54
- a A+
Siria a anuntat ca apararea sa antiaeriana a "respins" miercuri avioane de supraveghere israeliene care au survolat regiunea Quneitra din sudul tarii, la patru zile dupa o serie de atacuri israeliene in Siria in cursul carora statul evreu a pierdut un avion, relateaza AFP."Apararea antiaeriana siriana a respins mai multe avioane de supraveghere israeliene deasupra regiunii Quneitra, obligandu-le sa paraseasca spatiul aerian" al Siriei, a informat agentia oficiala siriana Sana, potrivit Agerpres .
415 afisari


Măi, măi ce viteji!
A.Corneliu [utilizator], Joi, 15 februarie 2018, 9:05
+1/3
Măi, măi ce viteji! Se laudă ca să-și păstreze prestigiul în fața neștiutorilor.
Pentru neștiutori, regiunea Quneitra de care zic ăia, e limitrofă cu granița Israelului și este văzută în toată splendoarea ei direct din Israel de pe înălțimile Golan.
Dacă Israelul ar dori totuși să vadă ceva mai departe, e suficient să ridice o dronă care nici nu are nevoie să-i depășească granițele.
Deocamdată regimul sirian își mai linge rănile din urma replicii israeliene de după doborîrea unui F15 de către sirieni. Aeroporturile siriene au rămas paralizate și aproape toate bazele de rachete antiaeriene siriene făcute praf.
comenteaza