Vlad Cosma: Un procuror mi-a cerut indirect 260 de mii de euro ca sa ma scape de un dosar/ Am inregistrarea si am facut plangere penala/ Nu am fost la DNA fiindca sunt in vacanta - Hotnews Mobile
1 € 4,7401 1 USD 4,1850luni 18 feb 2019

Vlad Cosma: Un procuror mi-a cerut indirect 260 de mii de euro ca sa ma scape de un dosar/ Am inregistrarea si am facut plangere penala/ Nu am fost la DNA fiindca sunt in vacanta

de Ionut Baias Marţi, 13 februarie 2018, 22:42
- a A+
Imagine
Vlad Cosma a declarat marti seara, la Antena 3, ca un procuror din Ploiesti i-a cerut prin intermediul unui avocat 260 de mii de euro "ca sa-l scape de un dosar". Cosma sustine ca a inregistrat discutia cu avocatul si ca a depus o plangere la Parchet, iar dosarul este in lucru acum."Domnul procuror Cosma, printe multe dosare pe care mi le-a facut, a trimis un dosar la Parchetul General, fiindca nu a avut competenta, iar procurorul care a preluat dosaru mi-a cerut printr-un intermediar un sfert de milion ca sa imi claseze dosarul. Exista flagrant, inregistare si plangere la procuratora. Totul este la dosar", a declarat Cosma. Avoatul prins in flagrant l-a denuntat ulterior pe procurul in cauza.

Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, a declarat ca acelasi avocat i-a transmis ca procurorul de la Bucuresti ar fi amenintat-o ca ii face si ei un dosar si ca "poate scapa de el" in acelasi fel.

Despre absenta de la DNA
"Eu am fost de fiecare data la DNA. Acum, fiind ziua mea de nastere, am plecat intr-o mica vacanta nestiind ca voi fi chemat. Eu nu ma pot duce in fiecare zi cum are chef domnul Onea. Am sa ma prezint saptamana viitoare", a declarat Vlad Cosma.
2025 de afisari


Reptila santajista
Daniels22026 [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 23:12
+9/11
Reptilianul asta sugereaza ca n-ar da sute de mii de euro ca sa scape de puscarie, cu averea intreaga.

Dar ceea ce vedem la televiziunile mafiei, este santajul in direct asupra magistratilor. Precis pentru ca reptilele nu au cui sa dea mita.

Nu stiu cum vor mai avea curajul sa mearga pe strada toate reptilele astea cu nume sonore. Penalii vor fi huiduiti pe oriunde ii recunoaste lumea.
asa SI??
gwolf [utilizator], Marţi, 13 februarie 2018, 22:51
+8/10
care-i problema nene?
nu spunea tradiceanu ca "haaai, dom'ne ca nu e chiar asa coruptie in tara asta". ce PLM? daca ra*atul ala cu ochi si dinti de Valcov e in guvern, care-i durerea ca un procuror DNA a cerut bani?
asta este! NASOL si hai mai departe cu arestarile si eventual deportarile de psd-isti si antenisti in oceanul indian
inca 13 comentarii comenteaza