ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in sferturi - Victorie importanta in fata cuplului Feliciano Lopez/Marc Lopez - Hotnews Mobile
1 € 4,7619 1 USD 4,1988vineri 22 feb 2019

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in sferturi - Victorie importanta in fata cuplului Feliciano Lopez/Marc Lopez

de Adrian Ilincescu Marţi, 13 februarie 2018, 14:52
- a A+
Imagine
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer (cap de serie numarul patru) s-au calificat, marti, in sferturile turneului ATP de la Rotterdam, dupa ce au trecut in doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Marc Lopez si Feliciano Lopez (ambii Spania).Dupa o ora si 11 minute, Horia si Jean au avut castig de cauza, reusind astfel sa obtina calificarea printre cele mai bune opt perechi din competitia olandeza.

Acest duel a avut loc si la ultima editie de la US Open, chiar in finala: Tecau si Rojer au castigat trofeul de Grand Slam pe "Arthur Ashe" .

Pentru un loc in semifinale, Tecau si Rojer se vor lupta cu invingatorii meciului Robin Haase/Matwe Middelkoop vs Jasper Smit/Jesse Timmermans. Calificarea in sferturi va fi recompensata cu 90 de puncte in clasamentul ATP de dublu si un cec in valoare de €15.240.

De-a lungul timpului, Tecau si Rojer au castigat turneul de la Rotterdam in 2015 si au jucat finala la editia din 2014.
709 afisari


Niciun comentariu
comenteaza