Brexit: Partidul Laburist britanic nu sustine organizarea unui al doilea referendum - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197duminică 16 dec 2018

Brexit: Partidul Laburist britanic nu sustine organizarea unui al doilea referendum

de V.M. Duminică, 14 ianuarie 2018, 15:47
- a A+
Imagine
Principala formatiune politica britanica de opozitie, Partidul Laburist, a anuntat duminica faptul ca nu sustine si nu solicita organizarea unui al doilea referendum privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana, relateaza Agerpres ."Nu sprijinim si nu cerem un al doilea referendum; ceea ce solicitam este un vot relevant in parlament", a declarat liderul laburist Jeremy Corbyn pentru postul de televiziune ITV.

Pe fondul amplificarii cererilor de organizare a unei noi consultari populare privind Brexit-ul, un reprezentant al executivului britanic a anuntat joi ca premierul Theresa May nu va convoca un al doilea referendum privind apartenenta Marii Britanii la Uniunea Europeana.

In referendumul din iunie 2016 privind oportunitatea iesirii din UE, 51,9% dintre britanici, ceea ce inseamna 17,4 milioane de persoane, s-au pronuntat pentru Brexit, in timp ce 48,1% (16,1 milioane de persoane) au votat pentru ramanerea in interiorul blocului comunitar.
978 de afisari


Un al doilea referendum NU TREBUIE organizat
iPig Pro [utilizator], Duminică, 14 ianuarie 2018, 17:08
+3/3
UK a depus deja cererea de iesire din UE. Dupa ce procesul de iesire este incheiat si toate sumele de bani platite, UK poate in orice moment depune cererea de aderare la UE.
mda
Jesuis.PasCharlie [utilizator], Duminică, 14 ianuarie 2018, 16:11
-1/5
Nu am aprofundat subiectul dar cred ca exceptand shaorma si relativismul totul este - conform cercetatorilor britanici si a expertilor aferenti- relativ .
Distanta ,de exemplu . Europa e concomitent aproape si departe functie de interes. Referendumul e ca in tenis ,2 din 3 sau 3 din 5 .Prin extensie majoritatea este la fel decisiva sau nesemnificativa.
Acest nivel de civilizatie ne doare si nu ,functie de cum gasim sau nu vedem pisica ce este si nu .
comenteaza