VIDEO UPDATE Iasi: Doi caini au scapat dintr-o curte si au atacat trei persoane, una fiind acum in stare grava - Hotnews Mobile
1 € 4,6480 1 USD 4,0896luni 10 dec 2018

VIDEO UPDATE Iasi: Doi caini au scapat dintr-o curte si au atacat trei persoane, una fiind acum in stare grava

de G.S. Duminică, 14 ianuarie 2018, 14:40
- a A+
Doi caini care au scapat dintr-o curte din Iasi si a atacat trei persoane, ptintre care si o fata de 15 ani, potrivit bzi.ro. Starea uneia dintre victime este grava. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale politiei, dar si mai multe echipaje medicale. Victimele au fost transportate la spital.In timp ce trecea prin zona, fata a fost atacata de cei doi caini, iar in apararea victimei a sarit tatal ei, fiind muscat de mana si de fata. Un al doilea barbat, vecin cu ambele victime, a fost atacat de caini, acesta fiind muscat in zona genitala.

UPDATE 15.24 Proprietara celor doi caini care au sarit gardul unei curti din zona Splai Bahlui si au muscat trei persoane a fost dusa la audieri la Sectia 2 Politie, cel mai probabil pe numele acesteia urmand a fi intocmit un dosar penal, potrivit Agerpres.

Un echipaj al hingherilor i-a luat atat cei doi caini care au agresat persoanele, cat si pe un al treilea care se afla in curte. Vecinii spun ca un incident similar ar fi avut loc in urma cu cateva luni.


2690 de afisari


Interzicerea cainilor de lupta
Robert M [utilizator], Duminică, 14 ianuarie 2018, 15:05
+34/34
Rasele de lupta trebuie interzise in Romania. Nu exista nici o justificare pentru detinerea unor rase distructive.
Fenomenul acesta a inceput dupa revolutie dar trebuie sa aiba si un sfarsit.
Intr-o tara civilizata
-aluPiguS- [utilizator], Duminică, 14 ianuarie 2018, 15:07
+24/24
Ar fi fost deja eutanasiati, in vreme ce proprietarul lor era deja arestat. Noi, insa, traim in Romania!
inca 28 de comentarii comenteaza