Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie / Surse: Riciu este vizat in trei dosare penale - Hotnews Mobile
1 € 4,6480 1 USD 4,0896luni 10 dec 2018

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie / Surse: Riciu este vizat in trei dosare penale

de V.M. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 19:10
- a A+
Imagine
Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind "o mizerie" informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne, scrie Agerpres."In ultima saptamana, au aparut in spatiul public mai multe afirmatii false si calomnioase impotriva mea - fie ca eram prieten cu Eugen Stan, fie ca eram seful lui. Astazi, un post de televiziune afirma ca as avea un dosar penal de inselaciune. Este o noua mizerie in ceea ce ma priveste. Am vazut stirea si am incercat sa aflu care sunt probele in baza carora se fac aceste acuzatii. Nimic oficial, nicio proba, doar surse. Situatia o voi prezenta conducerii ministerului printr-un raport pe care il voi inainta chiar astazi", se arata intr-un comunicat al MAI, care transmite punctul de vedere al consilierului Valentin Riciu.

Precizarile vin dupa ce in presa a aparut sambata informatia ca Valentin Riciu , consilierul ministrului Carmen Dan, ar fi implicat in trei dosare penale, doua pe inselaciune si unul pe abuz in serviciu.

Recent, Vali Riciu a negat ca ar fi avut o relatie de prietenie cu Eugen Stan , politistul de la Brigada Rutiera acuzat de pedofilie.

Surse: Valentin Riciu este vizat in trei dosare penale

Valentin Riciu este vizat in trei dosare penale - de inselaciune, ultraj si abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit surselor, doua dintre dosare se afla pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, in care Valentin Riciu are calitatea de faptuitor.

Un dosar vizeaza savarsirea infractiunii de inselaciune si a fost deschis dupa ce Valentin Riciu a fost reclamat ca a participat, timp de doua zile, la o conferinta sindicala la Constanta, insa el a figurat ca fiind prezent prin semnatura la serviciu.

Al doilea dosar se refera la infractiunea de ultraj, dupa ce Riciu ar fi adresat amenintari unui alt politist.

De asemenea, un alt dosar de abuz in serviciu se afla la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 si a fost deschis dupa ce o persoana i-a facut plangere lui Riciu pentru ca i-ar fi retinut abuziv permisul de conducere.
2576 de afisari


Daca este adjunctul lui Carmen Dan
cartofil [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 19:52
+25/25
totul este adevarat. Nici nu mai este nevoie de probe. Orice P$D-ist care se respecta trebuie sa aiba macar un dosar penal. E drept, o condamnare cu executare ar fi si mai tare, dar merge si un dosar cu spectrul unei condamnari la orizont, este o declaratie de atasament fata de partidul hotilor.
am auzit despre Riciu
Inapasevedeinvers [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 21:46
+13/13
Pe vremea cand dictator era ceausescu, intr-o vizita de lucru, acesta se adreseaza unui grup de muncitori ca sa-i intrebe daca o duc bine, daca muncesc cu spor, daca au salarii, daca au suficient de mancare, samd. Cel ca re a sarit sa raspunda a fost muncitorul fruntas Riciu.
Dupa asta Ceasca a tinut un discurs despre felul cum a discutat cu muncitorul fruntas Riciu:
"Daca toti veti munci ca Riciu, toti veti avea salariu ca Riciu, toti veti manca ca Riciu..."
Exista si o varianta cu cataniciu.
inca 6 comentarii comenteaza