Marius Nica, ministrul fondurilor europene, mesaj dur in apararea lui Tudose: 1.5 miliarde de euro pierduti pentru alesii locali si mediul privat. Orice zi pierduta este o crima la adresa dezvoltarii economice a Romaniei - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197duminică 16 dec 2018

Marius Nica, ministrul fondurilor europene, mesaj dur in apararea lui Tudose: 1.5 miliarde de euro pierduti pentru alesii locali si mediul privat. Orice zi pierduta este o crima la adresa dezvoltarii economice a Romaniei

de Red. Stiri Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 17:29
- a A+
Imagine
Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur, in care ii ia apararea premierului Mihai Tudose si spune ca "Responsabilitatea actului de guvernare aparține Primului Ministru și echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României".Nica spune ca "2018 este cel mai important an" pentru absorbia fondurilor UE, adaugand ca "România poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercițiu".

Postarea integrala a lui Marius Nica:

1.5 miliarde de euro pierduți pentru aleșii locali și mediul privat

Dezvoltarea economică a României, cea mai importantă parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obținută decât prin muncă asiduă, miniștrii competenți și liniște guvernamentală.

Sub mandatul actualului Prim Ministru, Romania a acreditat Autoritățile de Management, a luat măsurile pentru îndeplinirea condiționalităților ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020.

2018 este cel mai important an, România poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercițiu. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României.

Responsabilitatea actului de guvernare aparține Primului Ministru și echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului !
6048 de afisari


O zi?
ouyang [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 18:02
+35/35
Dar tot 2017? A guvernat cineva? Înafara de scos bandiți și pedofili din pușcării ce realizări are guvernarea PSD? 0 km de autostradă? Lol. Hai să fim cinstiți până la capăt, nu doar când vă convine. Sunteți toți niște derbedei. Infractorul șef dragnea va face pușcărie. Nici nu mai contează dacă zboară acum sau ceva mai încolo. Nu va scăpa.
daca
nahir [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 19:09
+27/27
tudose nu o schimba pe ofelia de teleorman, ori nu are cojones, ori are un sef care-i interzice, sef care nu poate fi decat dragnea pablito.
Concluzie, suntem martorii unui circ de pe urma caruia tot condamnatul penal dragnea impreuna cu acolitul sau tradiceanu, beneficiaza.
inca 15 comentarii comenteaza