Rovana Plumb: PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile - Hotnews Mobile
1 € 4,6571 1 USD 4,0846miercuri 19 dec 2018

Rovana Plumb: PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN pentru a transa lucrurile

de G.S. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 10:25
- a A+
Imagine
Rovana Plumb, vicepresedinte PSD, a cerut si ea, la fel ca Gabriela Firea si alti lideri ai partidului, convocarea cat mai urgenta a Comitetului Executiv National al formatiunii, Plumb spunand ca este nevoie sa se "transeze lucrurile."Situatia de instabilitate din ultima perioada nu mai poate continua! Fiecare zi care trece intr-un astfel de climat este daunatoare romanilor. De aceea, consider ca PSD trebuie sa convoace cat mai rapid CExN - pentru a transa lucrurile si pentru a ne intoarce la o stare de calm si predictibilitate!", a scris Rovana Plumb vineri seara pe pagina ei de Facebook.

Solicitarea ei este o schimbare de pozitie fata de ziua de luni, cand spunea ca esential in aceasta perioada este sa se asigure "buna guvernare" si cerea sa fie lasate pentru alta perioada "confruntarile si competitiile".

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat vineri noapte intrunirea urgenta a CEx pentru "a transa criza politica" intrucat a avut drept "reactie organica" incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale. Firea sustine ca indiferent de solutiile ce vor rezulta din sedinta CEx, vor fi categoric mai bune decat actuala instabilitate.

De asemenea, senatorul PSD Claudiu Manda considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul sau fiind ca "situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi".

Si liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a anuntat, vineri seara, ca i-a solicitat lui Liviu Dragnea convocarea CEX pentru saptamana viitoare, chiar luni sau marti, pentru "a lamuri situatia din partid".

Deputatul PSD Catalin Radulescu a solicitat intrunirea urgenta a CEX pentru a discuta despre o eventuala schimbare a Guvernului dupa "iesirea necontrolata si nestatutara" a premierului Tudose si insubordonarea sa fata de deciziile partidului.
868 de afisari


Nu se scumpeste benzina fara Plumb
un domn [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 10:30
+9/9
Decat...la Dorinta lui Draqnea....
S-a trezit grasana de serviciu ???
cartofil [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 11:40
+8/8
Ia sa ne spuna cum e cu masinile inmatriculate in Bulgaria, sau cu bratul Belina, bucata din Romania, facuta cadou infractorului condamnat Dragnea.
inca 5 comentarii comenteaza