Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii Ford: Compania va cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197duminică 16 dec 2018

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii Ford: Compania va cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova

de CP Vineri, 12 ianuarie 2018, 13:24
- a A+
Premierul Mihai Tudose s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall. "Ford isi pastreaza angajamentul de a cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova si pentru a utiliza mai bine capacitatea de productie a fabricii noastre. Este foarte important sa lucram impreuna cu Guvernul Romaniei pentru a ne asigura ca fabrica din Craiova ramane competitiva la nivel global pe masura ce avansam cu planurile noastre din Romania", a declarat Andrew McCall."Romania este un mediu cu oportunitati de noi investitii si de dezvoltare a proiectelor in derulare. Guvernul doreste o colaborare cat mai buna si continua cu mediul de afaceri in vederea dezvoltarii unei economii sustenabile", a afirmat seful Executivului.

Premierul a mentionat ca infrastructura este una dintre cele trei prioritati, iar Guvernul se axeaza asupra accelerarii proiectelor de infrastructura rutiera. "Suntem constienti de faptul ca dezvoltarea infrastructurii este benefica nu doar pentru o investitie anume, ci si pentru dezvoltarea Romaniei", a adaugat premierul Mihai Tudose.

In cadrul intalnirii, vicepresedintele Andrew McCall a prezentat stadiul de dezvoltare al investitiei Ford, precum si proiectele de perspectiva ale companiei pentru uzina de la Craiova.

La intalnire au mai participat, din partea Guvernului, secretarul de stat Florin Vodita si consilierul de stat Gabriel Andronache.
724 de afisari


RO neputincioasa de 28 de ani,cu politicienii ei
Plagarus [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 14:10
+2/2
Cerută insistent de americanii de la Ford, șoseaua de viteză dintre Craiova și Pitești este moarta inainte de a se naste.
comenteaza