Vanatoarea de la Balc a fost mutata pe domeniul omului de afaceri Ion Tiriac de la Ersig, in Caras-Severin - Hotnews Mobile
1 € 4,6650 1 USD 4,0855luni 19 nov 2018

Vanatoarea de la Balc a fost mutata pe domeniul omului de afaceri Ion Tiriac de la Ersig, in Caras-Severin

de I.B. Vineri, 8 decembrie 2017, 1:19
- a A+
Imagine

Partida anuala de vanatoare organizata de omul de afaceri Ion Tiriac nu va mai avea loc anul acesta la Balc, in judetul Bihor, ci la Ersig, in Caras-Severin, pe un domeniu de vanatoare de 700 de hectare achizitionat in urma cu doi ani de fostul tenismen, potrivit news.ro. Mai multi oameni de afaceri din Europa au sosit, joi, pe Aeroportul din Timisoara, iar vanatoarea incepe vineri, la ora 8.00.Potrivit reprezentantilor Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, mai multi oameni de afaceri din Europa au sosit cu aeronave private si au fost primiti in Salonul Oficial. Acestia au plecat ulterior spre judetul Caras-Severin, unde va avea loc partida anuala de vanatoare organizata de Ion Tiriac.

Daca in anii trecuti partida de vanatoare a avut loc pe domeniul de la Balc apartinand fostului mare tenismen roman, anul acesta mistretii vor fi impuscati pe domeniul din satul Ersig (comuna Vermes), din judetul Caras- Severin. Cele 700 de hectare ale domeniului au fost cumparate de Tiriac in urma cu doi ani.

Domeniul de la Ersig, in suprafata de peste 900 de hectare, i-a fost retrocedat printului Paul de Romania, insa acesta i-a vandut omului de afaceri Ion Tiriac 700 de hectare. Pretul nu se cunoaste cu exactitate, insa la momentul tranzactiei s-a vehiculat suma de 2,1 milioane de euro. Restul de 200 de hectare din domeniu au fost concesionate de Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului si Feleacului.

Potrivit presei locale din Caras-Severin, partida de vanatoare de anul acesta va avea loc, vineri, cu incepere de la ora 8.00 si va dura aproximativ patru ore.

Conform protocolului, armele au fost predate unui armurier din Lugoj, iar dupa partida, ele vor ajunge din nou la Lugoj pentru a fi curatate.

445 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza