Elevul retinut pentru agresarea unui cadru didactic de la o scoala din Teleorman a fost arestat - Hotnews Mobile
1 € 4,6650 1 USD 4,0855luni 19 nov 2018

Elevul retinut pentru agresarea unui cadru didactic de la o scoala din Teleorman a fost arestat

de N.O. Joi, 7 decembrie 2017, 17:32
- a A+
Elevul de la scoala din Poroschia, judetul Teleorman, implicat in agresaresa unui cadru didactic si retinut miercuri sub acuzatiile de lipsire de libertate in mod ilegal si tulburarea ordinii si linistii publice a fost arestat preventiv, joi, prin decizie a judecatorilor din Alexandria. Sentinta poate fi contestata la Tribunalul Teleorman, relateaza News.ro.Baiatul de 16 ani, elev la scoala generala din Poroschia, a fost arestat preventiv, joi dupa-amiaza, pentru 30 de zile. Ceilalti doi colegi ai sai, cu varste de 14 ani, sunt cercetasi in continuare in libertate pentru infractiuni de lipsire de libertate si tulburarea ordinii si linistii pubice.
Toti cei trei elevi au primit nota 4 la purtare pe primul semestru, in urma deciziei Consiliului Profesoral al unitatii de invatamant, a anuntat Inspectoratul Scolar Teleorman. Purtatorul de cuvant al acestei institutii, Estera Stancu, a declarat ca cei trei ar putea repeta anul scolar daca la finalul acestuia media la purtare va fi sub 6.

Toti cei trei elevi au avut si anul trecut note scazute la purtare, a preciat reprezentanta Inspectoratului Scolar. Baiatul arestat preventiv joi a intrerupt un an scolar din motive medicale si a repetat un alt an pentru ca ramas repetent.
In acest caz au fost declansate anchete in urma aparitiei in spatiul public a unei intregistrari in care mai multi elevi de clasa a opta agreseaza fizic si verbal o profesoara. Din filmare au fost identificati trei elevi care participa la agresiune, respectiv unul care blocheaza usa si nu ii permite profesoarei sa paraseasca sala de clasa, altul care o agreseaza fizic si inca unul care filmeaza si o apostrofeaza pe profesoara de Cultura Civica.

Conform reprezentantei Inspectoratului Scolar Teleorman, profesoara agresata este la primul an in invatamant si are cateva ore la scoala din Poroschia.
1463 de afisari


Lasa
mitg [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 17:37
+7/7
Una-doua ti-l pune tudorel in libertate si poate si-n parlament, sa dea palme si pe-acolo.
Sa nu-ti uiti sapunul...
xht20 [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 17:38
+6/6
... astia trebuiesc batuti cu parul...
inca 3 comentarii comenteaza