Finul premierului Mihai Tudose este noul prefect al judetului Braila - Hotnews Mobile
1 € 4,6550 1 USD 4,1067luni 17 dec 2018

Finul premierului Mihai Tudose este noul prefect al judetului Braila

de N.O. Joi, 7 decembrie 2017, 14:45
- a A+
Imagine
Noul prefect al judetului Braila, George Adrian Paladi, a declarat intr-un interviu pentru DEBRAILA.ro ca este finul premierului Mihai Tudose, dar ca acest lucru nu a fost un avantaj si ca nu nasul sau i-a propus sa ocupe functia.“Am primit cu bucurie, satisfactie si incantare vestea. Imi doresc sa ma ridic la nivelul asteptarilor. Sunt un om onest, bine pregatit. Da, este adevarat ca sunt finul domnului Tudose. Nu a fost insa un avantaj. Va spun ca sunt cununat de 14 ani, nu de ieri. Eu am lucrat in mediul privat", a precizat Paladi, potrivit debraila.ro.

Totodata, noul prefect a mai adaugat faptul ca firma pe care a detinut-o a avut contracte din bani publici, mentionand ca 10% din numarul contractelor sunt incheiat cu institutii publice, cum ar fi Primaria Braila sau Compania de Utilitati Publice "Dunarea".

George Adrian Paladi, in varsta de 38 de ani, a fost numit, miercuri dupa-amiaza, in sedinta de Guvern, in functia de prefect al județului, in locul Madalinei Cochino.

Paladi, de profesie inginer, lucreaza la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, demisionand din PSD la inceputul acestui an.
2850 de afisari


Prefectul nu se pune.
Sati [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 14:56
+10/10
Sa traiasca nasul.
pai?
lula [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 14:50
+8/8
nu are nici o treaba una cu alta, nu?
acu', repede, cat mai e in functie cap de dop de pluta, ca daca zboara, nu mai poate face functii ca si cadou de Craciun la neamuri.
inca 9 comentarii comenteaza