VIDEO Macacul care si-a facut un selfie in jungla indoneziana, numit "personalitatea anului" de PETA - Hotnews Mobile
1 € 4,6605 1 USD 4,1120miercuri 12 dec 2018

VIDEO Macacul care si-a facut un selfie in jungla indoneziana, numit "personalitatea anului" de PETA

de I.B. Joi, 7 decembrie 2017, 4:05
- a A+
Imagine
Un macac negru devenit celebru la nivel mondial pentru ca a apasat pe butonul unui aparat foto si si-a facut un selfie in jungla din Indonezia a fost numit "personalitatea anului" de catre ONG-ul care i-a pledat cauza in fata unui tribunal american, relateaza AFP.

In 2011, maimuta i-a luat aparatul foto lui David Slater, un fotograf de animale britanic care facea un fotoreportaj in rezervatia Tangkoko de pe insula Sulawesi. Acesta a lipsit cateva minute dupa ce si-a instalat trepiedul si a constatat la intoarcere ca macacul isi facuse doua selfie-uri cu aparatul sau. Fotografiile s-au raspandit pe internet cu repeziciune iar PETA l-a atacat pe fotograf in instanta in 2015, afirmand ca drepturile de autor pentru "selfie-ul istoric" ii apartin maimutei, potrivit Agerpres.

1375 de afisari


PETA e o gluma
andrei9999 [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 9:57
0/0
mi-am creat cont doar ca sa scriu ca aceasta organizatie nu mai lupta de mult pentru drepturile animalelor, ci e interesata doar de publicitate si de strangere de bani. am urmarit procesul de la inceput si ce nu mentioneaza hotnews e ca PETA, cu procesul asta, a distrus viata si cariera fotografului, aducandu-l la faliment si fortandu-l la o intelegere doar ca sa nu ii ia si casa in care sta
comenteaza