De neoprit. Viata mea de pana acum. Maria Sharapova - Hotnews Mobile
1 € 4,6550 1 USD 4,1067luni 17 dec 2018
​Recomandare de lectura

De neoprit. Viata mea de pana acum. Maria Sharapova

de A.V. Marţi, 5 decembrie 2017, 9:02
- a A+
Imagine
In anul 2004, dupa o victorie in fata dublei campioane Serena Williams, Maria Sharapova a castigat turneul de la Wimbledon la doar saptesprezece ani. Ulterior a devenit de mai multe ori numarul unu in clasamentul WTA, a mai castigat patru trofee de Grand Slam si a devenit una dintre sportivele cu cele mai mari castiguri din lume.

La un moment dat, in timpul turneului Australian Open din 2016, a fost anchetata de ITF din cauza utilizarii unui medicament care fusese adaugat pe lista substantelor interzise. In final a fost suspendata, lucru care a tinut-o departe de activitatea competitionala cincisprezece luni.Insa cariera Mariei Sharapova a fost mereu construita pe hotararea si pe daruirea ei. Povestea ei incepe intr-un mic oras din Rusia, unde, la doar cinci ani, a inceput sa joace tenis cu o putere precoce de concentrare. Incepe cand Iuri Sharapov, tatal ei, risca totul ca sa ajunga cu ea in Florida, cu doar sapte sute de dolari in buzunar si fara sa cunoasca engleza, dar convins ca fiica sa putea deveni o mare campioana.

Vezi si alte recomandari de lectura

3857 de afisari


o fi la RAO ?
CRMS [utilizator], Marţi, 5 decembrie 2017, 12:36
+11/17
Uneia care a ajuns in top prin dopaj i-ar sta bine langa Voiculescu.
once a cheater always a cheater
topwriter [utilizator], Marţi, 5 decembrie 2017, 16:02
+8/14
urmaresc de ceva vreme recomandarile de lectura si recunosc ca cele mai multe au fost pe masura recomandarii.
Insa mi se pare imoral sa promovezi cartea unei trisoare. Titlurile nu i le va lua nimeni. Dar nici nu poate deveni un reper. Cum sa fie un exemplu de urmat?
inca 4 comentarii comenteaza