Codrin Stefanescu: Tot timpul exista discutii in contradictoriu, dar nu exista niciun fel de ruptura in partid - Hotnews Mobile
1 € 4,7798 1 USD 4,3348marţi 28 ian 2020

Codrin Stefanescu: Tot timpul exista discutii in contradictoriu, dar nu exista niciun fel de ruptura in partid

de N.O. Duminică, 3 decembrie 2017, 21:46
- a A+
Imagine
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a precizat ca nu exista niciun fel de tabere sau de ruptura in partid si ca tot timpul exista discutii in contradictoriu, relateaza Agerpres.El a confirmat, duminica, veridicitatea stenogramelor aparute de pe un grup de comunicare, unde a existat un schimb de replici intre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si premierul Mihai Tudose, dar a aratat ca nu este pentru prima oara cand astfel de discutii au loc, pentru ca nu exista intotdeauna un acord deplin intre membrii PSD.

"Legat de stenograme - am recunoscut public ca aceste discutii au loc permanent. Nu e prima oara cand ne certam in sistemul nostru confidential de comunicare. Nu intotdeauna suntem de acord cu totii, unii cu altii. Deciziile se iau prin vot", a declarat Stefanescu la sediul central al PSD, la finalul unei sedinte cu presedintele partidului, Liviu Dragnea, si o parte dintre liderii organizatiilor judetene.

Potrivit acestuia, "este o prostie" informatia vehiculata conform careia premierul Mihai Tudose ar dori sa preia PSD.

"Asta e o prostie, cu Tudose care preia partidul sau cu cineva care preia partidul. Nu confundati discutiile noastre interne pe WhatsApp, avem tot timpul discutii de genul asta in contradictoriu. De obicei, deciziile se iau prin vot. De foarte multe ori am pierdut prin vot in luarea unor decizii, de foarte multe ori am castigat in luarea unor decizii prin vot. Nu exista niciun fel de ruptura in partid, nu sunt tabere, ne-am strans doar pentru a discuta subiectul legat de miting", a precizat secretarul general adjunct al PSD.


1018 afisari


Felicitări
Ursuletul de Plus [utilizator], Duminică, 3 decembrie 2017, 21:59
+11/11
Tocmai ai făcut-o proastă pe Firea.
Nu o fi ruptura in PSD, dar e intre PSD si romani
Zimbru [utilizator], Duminică, 3 decembrie 2017, 21:52
+10/10
Ruptura reala este intre voi si cetatenii acestei tari care nu va mai vor. Va vom arunca la gunoiul istoriei, acolo unde va este locul. Dragnea va fi citat ca ultimul comunist care a incercat sa reinstaureze dictatura. Asta reprezinta ultima voastra zvacnire inainte de declinul ineluctabil a neo-comunismului.
inca 6 comentarii comenteaza
Cookie Settings