Reactia Facebook dupa ce unii romani care au postat materiale legate de proteste au avut conturile blocate: A fost o eroare a sistemelor noastre - Hotnews Mobile
1 € 4,6480 1 USD 4,0896luni 10 dec 2018

Reactia Facebook dupa ce unii romani care au postat materiale legate de proteste au avut conturile blocate: A fost o eroare a sistemelor noastre

de G.S. Miercuri, 29 noiembrie 2017, 9:23
- a A+
Imagine
​Facebook spune ca zeci de utilizatori romani ai retelei sociale au avut conturile blocate dupa protestele de duminica din cauza unui “bug", a unui erori tehnice, scrie BuzzFeed.com .O purtatoare de cuvant al Facebook a declarat pentru BuzzFeed ca “un numar de pagini au fost blocate temporar din cauza unei erori in sistemele noastre automate".

Reprezentanta retelei de socializare nu a raspuns si la intrebarea daca eroarea a fost provocata de o campanie coordonata contra postarilor ce critica puterea de la Bucuresti.

Zeci de persoane s-au plans, incepand de duminica, ca Facebook le-a blocat conturile sau posibilitatea de a posta pe paginile lor, dupa ce au distribuit sau publicat materiale legate de proteste.

Cei mai multi au fost informati ca postarile lor sunt "suspecte de spam", "incalca standardele comunitatii" sau "folosesc incorect" unele instrumente ale retelei de socializare.

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, care s-a numarat, duminica seara, printre sutele de protestatari care au iesit in strada la Alba Iulia impotriva modificarii legilor justitiei si a Codului fiscal, a scris marti dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca "a fost raportat" si, din acest motiv, i-a fost blocat, pentru scurt timp, contul de pe reteaua de socializare.
9732 de afisari


Ce bug selectiv are facebook!
Cataleya [utilizator], Miercuri, 29 noiembrie 2017, 9:31
+46/52
....
Nimic nu-i intamplator.
Plagarus [utilizator], Miercuri, 29 noiembrie 2017, 9:29
+37/47
Penalii politicii romanesti sunt in corzi oricum. !
inca 38 de comentarii comenteaza