Comisia Europeana: Romania a acceptat corectiile imputate in proiectele UE din dosarul Tel Drum - Hotnews Mobile
1 € 4,6550 1 USD 4,1067luni 17 dec 2018

Comisia Europeana: Romania a acceptat corectiile imputate in proiectele UE din dosarul Tel Drum

de Claudiu Zamfir Marţi, 14 noiembrie 2017, 15:19
- a A+
Imagine
Comisia Europeana a cerut, in anul 2016, autoritatilor romane sa aplice corectii financiare pentru fondurile europene investigate de oficiul european de lupta anti-frauda OLAF, in cazul Tel Drum, iar Romania a acceptat aceste corectii - a declarat, pentru HotNews, un purtator de cuvant al exectivului comunitar.HotNews.ro a intrebat Directia de Politici Regionale a Comisiei Europene, condusa de comisarul de resort, social-democrata Corina Cretu, ce masuri a luat dupa ce in anul 2016 OLAF i-a recomandat sa recupereze anumite sume din fonduri europene, care fac obiectul urmaririi penale incepute de Directia Nationala Antocoruptie (DNA) de la Bucuresti, in care sunt implicati liderul PSD Liviu Dragnea si compania Tel Drum.

"Comisia a primit recomandarile OLAF cu privire la cazurile pe care le mentionati in 2016. In conformitate cu aceste recomandari, serviciile Comisiei au solicitat Romaniei sa efectueze corectiile necesare pentru ca bugetul UE sa nu fie afectat. Romania a fost de acord sa aplice aceste corectii. Avem un sistem solid de combatere a fraudei, in stransa colaborare cu statele membre. Acest caz arata ca sistemul functioneaza", a raspuns un purtator de cuvant al CE.
15772 de afisari


Inseamna ca RO plateste ce a furat Dragnea?
CezarN [utilizator], Marţi, 14 noiembrie 2017, 15:23
+75/75
Cum a acceptat fara sa cerceteze cauza si sa aiba vinovatii care sa inapoieze banii?

Adica, Dragnea a furat iar Romania da banii inapoi la UE.

Sa tot fii hot in Romania!
Daca le-a accepta
scaraotchi [utilizator], Marţi, 14 noiembrie 2017, 15:27
+34/34
foarte bine, atunci sa se treaca la treaba si sa se recupereze banii. La 5 euro/kg de stiuca in viu, va dati seama cat trebuie sa pescuiasca El Grande Magnifico (e pleonasm?)?
inca 58 de comentarii comenteaza