VIDEO Daniele De Rossi a refuzat sa intre pe teren cu Suedia: "De ce sa intru eu? Trebuie sa castigam, nu sa facem egal" - Hotnews Mobile
1 € 4,6670 1 USD 4,0662miercuri 24 oct 2018

VIDEO Daniele De Rossi a refuzat sa intre pe teren cu Suedia: "De ce sa intru eu? Trebuie sa castigam, nu sa facem egal"

de A.I. Marţi, 14 noiembrie 2017, 9:57
- a A+
Imagine
Mijlocasul italian Daniele De Rossi a refuzat sa intre pe teren cand selectionerul Giampiero Ventura i-a cerut acest lucru, in finalul meciului retur cu Suedia, din barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2018, informeaza lequipe.fr, conform News.ro.

"De ce sa intru eu? Avem nevoie sa castigam, nu sa tinem de 0-0", i-ar fi spus De Rossi antrenorului sau, conform televiziunilor italiene, care au descifrat dialogul lor.

Mijlocasul l-a aratat cu degetul pe Lorenzo Insigne, atacantul lui Napoli, mai potrivit in opinia sa pentru situatia din teren. Pana la urma, nici De Rossi, nici Insigne nu au intrat pe teren, iar Italia a ratat calificarea la Cupa Mondiala, pentru prima data in 60 de ani.

Reprezentativa Suediei s-a calificat la Cupa Mondiala din 2018, dupa ce a remizat, luni seara, la Milano, scor 0-0, cu nationala Italiei, in mansa secunda a barajului pentru competitia din Rusia. In tur, scorul a fost 1-0 pentru suedezi.

Aici poti vedea momentul in care este implicat De Rossi:


7936 de afisari


Daniele, jos pălăria
MG [utilizator], Marţi, 14 noiembrie 2017, 10:37
+25/27
Daca toată lumea s-ar da de o parte ca să facă loc celui mai bun decât el s-ar numi că avem conștiință și lucrurile ar merge foarte bine. Altfel rămânem cu s.p.dracnea care se crede cel mai potrivit mediocru să conducă România din umbră.
comenteaza