Corina Cretu neaga informatia pe surse potrivit careia ar fi cerut demiterea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect - Hotnews Mobile
1 € 4,6559 1 USD 3,9517sâmbătă 22 sep 2018

Corina Cretu neaga informatia pe surse potrivit careia ar fi cerut demiterea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect

de R.M. Vineri, 13 octombrie 2017, 13:25
- a A+
Imagine
Comisarul european Corina Cretu dezmint informatia vehiculata de un site potrivit careia ea este cea care ar fi cerut plecarea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh din Guvern."Nu am avut niciodata discutii pe tema schimbarii vreunui membru al Guvernului cu Primul Ministru al Romaniei sau cu un alt membru al Executivului. Sunt socata de faptul ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect", a scris comisarule european, pe contul ei de Facebook , dupa ce site-ul stiripesurse.ro a scris ca "surse din conducerea PSD" au declarat ca principala "voce a Bruxelles-lui care a cerut mazilirea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh ar fi Corina Cretu".

Aceasta precizeaza ca a "sustinut neconditionat toate guvernele, indiferent de culoarea lor politica" deoarece "politica de coeziune este pentru oameni si deci nu are si nu trebuie sa aiba vreodata culoare politica".

Corina Cretu precizeaza ca a "salutat in mod deosebit progresele realizate de Guvernul Romaniei in domeniul fondurilor europene, in acest an" si le-a multumit celor trei ministri, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc, "pentru buna colaborare, care a facut posibila inceperea atragerii fondurilor europene in Romania pentru exercitiul financiar 2014-2020".

"Atat eu cat si serviciile mele, am facut si facem tot ce este omeneste posibil pentru a ajuta autoritatile din Romania in eliminarea tuturor blocajelor si obstacolelor in privinta absorbtiei fondurilor europene. In acest context, din respect pentru munca mea si a colegilor mei, am rugamintea de a nu mai implica numele meu in disputele politice interne", mai scrie Corina Cretu.
1377 de afisari


E socata, e sigur
Bogdan_100 [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 13:44
+11/11
dar nu cred ca de la implicarea in scandalul tataro-psd-ist. Poate de la gazetaria de joasa speta de la fituicile psd-iste unde a activat, de la "colaborarea" cu iliescu- criminalul rosu sau poate de la activitatea de semi-prostitutie pentru sifonarea informationala a unor oficiali americani (de culoare! stiu prietenii din KGB cine)
Oricum nu o credea nimeni
Gruia.Novac [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 14:00
+5/5
In stare de asa ceva
inca 3 comentarii comenteaza