Cine va gestiona fondurile europene in locul Rovanei Plumb. Numele vehiculate - Hotnews Mobile
1 € 4,6559 1 USD 3,9517sâmbătă 22 sep 2018

Cine va gestiona fondurile europene in locul Rovanei Plumb. Numele vehiculate

de DT Vineri, 13 octombrie 2017, 12:50
- a A+
Imagine
UPDATE 2: PSD l-a nominalizat ca ministru al Fondurilor Europene pe Marius Nica.Propunerea sustinuta de Liviu Dragnea la ministerul fondurilor europene este Carmen Moldovan, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Nu este clar pe cine va propune premierul Tudose, insa numele cel mai vehiculat in presa este cel al lui Marius Nica.


Potrivit surselor HotNews.ro, Carmen Moldovan nu se bucura de mare sustinere in PSD. A parasit la un moment dat partidul dupa un conflict cu cu liderul PSD Buzau, dar a revenit in partid. Nu s-a remarcat prin activitate politica, fiind in prezent vice-presedinte al Camerei Deputailor. Este sotia consultantului politic Horia Mihalcescu.

UPDATE: Ultimul nume intrat in cursa e Mihaela Toader, fost ministru delegat pentru Fonduri Europene in guvernul Grindeanu, actual secretar general in minister.

Presa vehiculeaza numele lui Marius Nica drept potentiala propunere sustinuta de Mihai Tudose, insa inca nu este clar cine va fi nominalizat din partea premierului. In prezent consilier de stat in guvernul Tudose, Marius Nica a mai fost ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ponta in perioada martie – noiembrie 2015. A absolvit  Academia de Informaţii, a lucrat în MApN şi a fost consilier al europarlamentarului Rovana Plumb, pe care a urmat-o, în calitate de secretar general, la Ministerul Mediului şi la Ministerul Muncii.
3240 de afisari


cautam hoț, post: fonduri euroopene
IancuJianu [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 13:10
+6/8
.zăbrele garantate.
Buni la toate
Sati [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 13:27
+4/4
Dati cu banul va rog.
comenteaza