Surse: Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltatii si Felix Stroe la Transporturi - ultimele scenarii de lucru in PSD - Hotnews Mobile
1 € 4,6559 1 USD 3,9743duminică 23 sep 2018

Surse: Paul Stanescu la Ministerul Dezvoltatii si Felix Stroe la Transporturi - ultimele scenarii de lucru in PSD

de C. Pantazi Vineri, 13 octombrie 2017, 12:40
- a A+
Imagine
Paul Stanescu, puternicul sef al PSD, ar fi ultima propunere a premierului Mihai Tudose pentru a o inlocui pe Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltarii, iar Felix Stroe (sef PSD Constanta) ar fi propus de Tudose in locul lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor, potrivit mai multor surse din PSD.Acestea sunt ultimele scenarii de lucru in PSD inaintea sedintei decisive a Comitetului Executiv din aceasta dupa-amiaza.

Paul Stanescu si Felix Stroe sunt mai apropiati de Tudose decat de Liviu Dragnea, potrivit surselor citate. Stanescu a facut parte din grupul baronilor din sud apropiati de Liviu Dragnea, insa relatiile cu liderul PSD s-ar fi deterirorat in ultima vreme.

In cursul diminetii, HotNews.ro a publicat stirea potrivit careia Felix Stroe ar fi in carti pentru Ministerul Dezvoltarii. Evolutii ulterioare din partid arata insa ca Stroe ar urma sa mearga la Transporturi.

Reamintim ca liderii PSD ar urma sa decida azi numele noilor ministri de la Dezvoltare, Transporturi si Fonduri Europene dupa demisiile de ieri ale ministrilor Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Rovana Plumb.

Vom reveni cu amanunte
4633 de afisari


LA DEZVOLTARE? SERIOS?
schroedinger [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 12:50
+10/12
Comunistoidul asta? Sper sa nu ajunga sa depuna juramantul, ca sa ma exprim elegant....
a
adrian67 [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 12:49
+7/9
Sper ca e o gluma.
inca 7 comentarii comenteaza