VIDEO Rusia: Un barbat a fost amendat pentru ca si-a folosit masina in loc de nacela la un balon cu aer cald - Hotnews Mobile
1 € 4,6519 1 USD 3,9743joi 20 sep 2018

VIDEO Rusia: Un barbat a fost amendat pentru ca si-a folosit masina in loc de nacela la un balon cu aer cald

de G.S. Vineri, 13 octombrie 2017, 7:57
- a A+
Imagine
Un barbat din Novosibirsk, Rusia, a fost amendat pentru ca si-a folosit masina pentru o calatorie cu balonul cu aer cald, noteaza Moscow Times. Garage 54, un grup de video-bloggeri, au postat in august un clip cu isprava lor, spunand ca este “prima masina zburatoare din lume".  

Clipul arata o masina Oka, un model din era sovietica, legata de un balon cu aer cald in loc de nacela. 

Joi, autoritatile pentru transport din Novosibirsk au anuntat ca “pilotul" vehiculului zburator a incalcat legile privind spatiul aerian si ca a fost amendat cu 6.700 de ruble (116 dolari).  

Procurorii au cerut unei instante din Novosibirsk sa ii interzica proprietarului balonului sa il mai foloseasca pana cand obtine certificatul medical, licenta de pilot si documentatia necesara pentru o aeronava.

3934 de afisari


Comentariu
1anonim [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 10:50
+5/7
In titlu - a fost amendat pentru masina. In articol - a fost amendat pentru lipsa certificat medical, licenta de pilot si documentatia necesara pentru o aeronava. N-are treaba autoritatea aeronautica cu masinile.
comenteaza