Orban: Sondajele lui Pieleanu si Palada sunt facute in baie; IMAS - singurul sondaj independent - Hotnews Mobile
1 € 4,6559 1 USD 3,9517sâmbătă 22 sep 2018

Orban: Sondajele lui Pieleanu si Palada sunt facute in baie; IMAS - singurul sondaj independent

de I.B. Vineri, 13 octombrie 2017, 0:43
- a A+
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat joi seara, la Deva, sondajele aparute in spatiul public in ultima vreme, apreciind ca singurul care reflecta realitatea politica este cel realizat de IMAS, potrivit Agerpres.In opinia sa, celelalte sondaje ar fi fost 'platite' de PSD iar sondajul IMAS ar fi primul realizat fara o comanda politica.

"Atat sondajele lui Pieleanu, cat si sondajele lui Palada sunt sondaje facute in baie. Sunt sondaje platite de PSD, care nu reflecta realitatea. Sondajul IMAS este primul sondaj independent, realizat fara comanda politica, n-avem nicio legatura ca partid. Este pur si simplu un sondaj independent, care reflecta realitatea politica. Realitatea politica este clara, asa cum se vede cu ochiul liber - traiti intre oameni, vedeti foarte multi oameni care au votat cu PSD-ul, care au crezut in PSD si care astazi sunt dezamagiti. PSD-ul coboara si PNL creste. Acest trend este clar si precis, nu exista niciun fel de dubiu", a spus presedintele PNL.

De altfel, Ludovic Orban a comentat si miercuri, pe pagina sa de socializare, ca sondajul IMAS arata ca PSD a scazut sub 40% (38,8%), iar PNL a crescut la peste 30% (30,9%).
679 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza