Sevil Shhaideh: Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o ieri si mi-am sustinut-o/ Rovana Plumb: Am luat o decizie, nu ma joc, sunt ferma. Demnitatea este ceea ce ramane - Hotnews Mobile
1 € 4,6559 1 USD 3,9743duminică 23 sep 2018

Sevil Shhaideh: Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o ieri si mi-am sustinut-o/ Rovana Plumb: Am luat o decizie, nu ma joc, sunt ferma. Demnitatea este ceea ce ramane

de I.B. Vineri, 13 octombrie 2017, 0:16
- a A+
Imagine

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la finalul sedintei Consiliului Executiv al PSD, ca a luat decizia inca de miercuri, si-a pastrat-o si si-a sustinut-o."Multumesc membrilor CEx pentru toata sustinerea din aceasta seara. Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o ieri si mi-am sustinut-o", a declarat vicepremierul demisionar, la finalul CEx.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a spus ca decizia sa privind demisia era luata, nu la cald, ci dupa ce a cumpanit, ea spunand ca este nevinovata, dar ca aceasta este cea mai buna hotarare pentru partid.

"Mi-am prezentat pozitia in cadrul forului de conducere, am spus clar ca am luat o decizie, nu la cald, am cumpanit. (....) Nu am renuntat la demisie si nu ma joc, sunt ferma in momentul in care iau o decizie. Vreau sa le multumesc tuturor colegilor si sa ii rog pe toti cei care sunt de buna credinta sa inteleaga gestul nostru. Demnitatea este ceea ce ne ramane",  a declarat Rovana Plumb, la finalul sedintei CEx, potrivit news.ro.

1840 de afisari


"Demnitatea este ceea ce ne ramane"
Nevermind [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 0:32
+21/21
:)))))))))))))))))))))))))
nevinovata...
sareta [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 4:25
+15/17
Doamna Plumb .daca vrei sa dovedesti nevinovatia de ce nu renunti la imunitatea parlamentara ? Numai Basescu a putut fave asta ,apropos de demnitate !!
inca 25 de comentarii comenteaza