Trump arunca in aer legea de sanatate a lui Obama, printr-un ordin care va oferi oamenilor asigurari de sanatate mai ieftine, dar aproape goale - Hotnews Mobile
1 € 4,6569 1 USD 4,0889vineri 17 aug 2018

Trump arunca in aer legea de sanatate a lui Obama, printr-un ordin care va oferi oamenilor asigurari de sanatate mai ieftine, dar aproape goale

de N.O. Joi, 12 octombrie 2017, 21:15
- a A+
Imagine
Presedintele Donald Trump a semnat,joi, un ordin excutiv prin care care va oferi oamenilor asigurari medicale mai ieftine, dar care contin mai putine beneficii, facand astfel primul sau pas catre desfiintarea programului Obamacare, relateaza Reuters.A fost cel mai concret pas al lui Trump de a anula Obamacare, de cand a preluat functia in ianuarie, cand a promis sa desfiinteze realizarea politicii interne a fostului presedinte al democratului Barack Obama.

Liderul senatorilor democrati, Chuck Schumer, l-a acuzat pe Trump ca distruge sistemul de asigurari medicale.

"Dupa ce a esuat sa abroge legea in Congres, presedintele saboteaza sistemul", a spus Schumer.

Reamintim ca majoritatea republicana din Senatul Statelor Unite a renuntat in septembrie sa mai voteze abrogarea partiala a legii privind sistemul asigurarilor de sanatate a fostului presedinte democrat Barack Obama, in lipsa unui consens in randul partidului si in pofida presiunii exercitate de Donald Trump.
3101 afisari


Uitat-te mai putin la Fox News
kanes [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 13:50
+16/18
numai acolo Obamacare e un dezastru, Obama e un islamist socialist care a adus SUA la dezastru, iar Trump e e Luceafarul sublim pe care-l astepta America.

In viata reala Obamacare a insemnata asigurari de sanatate pentru 20 de milioane de oameni. Doar in viziunea capitalsmului salbatic de secol 19 promovata de Fox News, a te ingriji de proprii cetateni inseamna risipa de bani.
Eu tot nu inteleg
Rahan5 [utilizator], Joi, 12 octombrie 2017, 21:36
+12/22
Cum sa inlocuiasca ,,Ordinul Executiv", legea ,,Obama Care" ?, pana cand Legea respectiva nu e inlocuita sau modificata de Congres.
inca 14 comentarii comenteaza