Ivana Trump: Fara mine, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este - Hotnews Mobile
1 € 4,6549 1 USD 4,0128vineri 20 iul 2018

Ivana Trump: Fara mine, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este

de V.M. Luni, 9 octombrie 2017, 16:26
- a A+
Imagine
Prima sotie lui Donald Trump, Ivana, a afirmat, intr-un interviu acordat CBS, ca, daca nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astazi, relateaza News.ro."Nu ar fi fost cine este, fara tine?", a intrebat corespondentul CBS. "Cu siguranta", a raspuns Ivana, conform CNN.

Ivana, care s-a despartit deTrump in urrma cu 25 de ani, a spus ca este foarte mandra de modul in care cei trei copii ai lor - Donald Jr., Eric si Ivanka - s-au comportat in timpul campaniei prezidentiale a tatalui lor, ceea ce a inspirat-o sa scrie o noua carte, "Raising Trump".

Cand a fost intrebata daca ea sau presedintele a crescut copiii, Ivana Trump a raspuns: "In mod cert, eu".

Intrebata despre cea de a doua sotie a lui Trump, Marla Maples, Ivana a refuzat sa-i pronunte numele si a refuzat sa vorbeasca despre ea, limitandu-se la a spune ca "nu a realizat nimic in viata".

Ivana si Donald Trump s-au casatorit in 1977 si au divortat in 1992, in urma relatiei acestuia cu Maples. Maples, care a divortat de Trump in 1999, a jucat diverse roluri in film, televiziune si teatru.

Ivana Trump a precizat insa ca relatia sa cu cea de a treia sotie a lui Trump, Melania, este cu totul altceva.
 
"Ma inteleg bine cu Melania", a spus Ivana Trump.

Intrebata de ce cu Melania are o relatie buna, dar nu si cu Maples, ea a rapuns: "Una este nimeni. Cealalta este prima doamna".
 
Ea a mai spus ca vorbeste saptamanal cu sotul sau si ca l-a incurajat in ceea ce priveste postarile pe Twitter.
 
"I-am spus: Cred ca ar trebui sa folosesti Twitter. Este un nou mod de comunicare, o noua tehnologie", a povestit Ivana Trump adaugand ca a argumentat ca este cea mai buna modalitate sa transmita ceea ce doreste, fara ca sensul afirmatiilor sale sa fie deturnat.
 
Ea a reamintit si ca Trump i-a oferit postul de ambasador in Cehia, dar a ales sa-si pastreze "viata perfecta".
 
"De ce sa renunt la iarna in Miami, la vara in Saint Tropez si la primavara si toamna din New York? Am o viata perfecta", a spus ea.
2093 de afisari


foarte bine...
exilatul [utilizator], Luni, 9 octombrie 2017, 18:35
+3/9
"""I-am spus: Cred ca ar trebui sa folosesti Twitter...este cea mai buna modalitate sa transmita ceea ce doreste, fara ca sensul afirmatiilor sale sa fie deturnat.""....sa vada toata lumea cit de imbecil este escrocul..
the perfect golddigger
loveparade [utilizator], Luni, 9 octombrie 2017, 17:09
+2/6
ce asteptari poti avea de la una ca asta, de la un "barbat" care se insoara cu ea si de la rezultatul relatiei lor?
inca 6 comentarii comenteaza