Asociatia "Bucuresti fara ei" a lansat concursul "Cel mai mare sobolan" - Hotnews Mobile
1 € 4,6288 1 USD 3,9099vineri 25 mai 2018

Asociatia "Bucuresti fara ei" a lansat concursul "Cel mai mare sobolan"

de Catiusa Ivanov Miercuri, 13 septembrie 2017, 13:28
- a A+
Imagine
Asociatia "Bucuresti fara ei", care strange semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarilor din Bucuresti, a lansat concursul "Cel mai mare sobolan din Bucuresti". Concursul este o ironie la adresa Gabrielei Firea, dupa ce Primaria Capitalei a organizat concursul "Cea mai frumoasa fatada", in contextul in care Bucurestiul este invadat de sobolani.Bucurestenii care detin imagini recente cu sobolanii din Bucuresti  sunt rugati sa le trimita  pe pagina de facebook - Bucuresti Fara Ei.

"Imaginile trebuie sa fie, fireste, din Bucuresti, sa fie de calitate si, daca se poate, sa puna in valoare subiectul in asa fel incat sa-i putem aprecia dimensiunile. Imaginile cu cei mai mari si mai "frumosi" trei sobolani vor fi imprimate si transmise, in mod oficial, Gabrielei Firea. (...) In ultima vreme, sobolanii au invadat Bucurestiul. Ii vedem peste tot, ziua in amiaza mare, dar se pare ca  primarilor nu le pasa de acest lucru. Sobolanii sunt un pericol la adresa sanatatii publice fiind transmitatori de boli, dintre care cel mai frecvent intalnita e leptospiroza. Dar pot transmite si ciuma si, avand in vedere situatia spitalelor si a igienei publice gestionate tot de catre administratia locala, n-ar fi de mirare ca in curand sa ne pandeasca si o epidemie de ciuma. Cu toate astea, singurele rozatoare care au patit ceva in Bucuresti au fost iepurasii de Pasti, spanzurati de tovarasa Firea intr-un mod inestetic", se arata in comunicatul asociatiei.

Actiunea de strangere de semnaturi pentru demiterea Gabrielei Firea si a primarilor de sector continua.

Potrivit  Legii administratiei publice locale nr. 215/2001 cu modificarile ulterioare, referendumul de demitere se poate organiza urmare a solicitarii a peste 25% dintre alegatorii inscrisi pe listele electorale.

"In Bucuresti, pentru referendumul de demitere a doamnei Gabriela Firea, vor fi necesare peste 465 000 semnaturi, cu mult peste cele 240 000 de voturi pe care dna Firea si PSD-ul le-au primit la alegerile locale. Realitatea este ca 86% dintre bucurestenii cu drept de vot nu au votat cu Gabriela Firea. Actiunea noastra este un proiect cetatenesc pe baza de voluntariat. Oricine doreste sa se implice este invitat  sa ni se alature, descarcand formularele pentru strangerea de semnaturi de pe site-ul nostru. In curand, vom instala in mai multe zone din capitala corturi pentru strangerea de semnaturi", potrivit sursei citate.
3871 de afisari


cel mai mare sobolan
I [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 13:32
+14/18
Dragnea, nu? :)
Castigatoare va fi de departe ...
si_mort_va_vad [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 13:46
+14/18
... poza cu sobolanul cu mustata, rosu de furie la fata si nu numai ca se strange latul si se apropie Ziua Sfanta in care va intra in celula si aaaaacooooolo va ramaneeeee ......

Doamne - Ajuta !!!

Amin !!!
inca 5 comentarii comenteaza