Popa glumeste in legatura cu succesorul lui Daum: Nu ma iau dupa galeria lui Dinamo, care striga: "Popa la nationala" - Hotnews Mobile
1 € 4,6288 1 USD 3,9099vineri 25 mai 2018

Popa glumeste in legatura cu succesorul lui Daum: Nu ma iau dupa galeria lui Dinamo, care striga: "Popa la nationala"

de I.B. Luni, 11 septembrie 2017, 23:31
- a A+

Tehnicianul echipei CSM Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat, luni seara, dupa ce Comisia Tehnica a FRF a recomandat rezilierea contractului lui Christoph Daum, ca germanul a fost un bun antrenor, dar nu si selectioner. Referitor la posibilul succesor al lui Daum, Popa a glumit: "Eu nu ma iau dupa galeria lui Dinamo, care striga: 'Popa la nationala'"."Eu nu ma iau dupa galeria lui Dinamo, care striga: 'Popa la nationala'. Eu cred ca cei de la federatie trebuie sa tina cont ca selectionerul trebuie sa aiba ochii mari si sa-i vada doar pe-ai lui, de-aia Daum a fost un bun antrenor, dar nu si selectioner. Dupa parerea mea Mircea Lucescu trebuia sa fie selectioner la nationala, pentru ca trebuie sa ai si experienta bogata", a spus Ionut Popa.

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat in sedinta de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selectionerului Chriostoph Daum de catre Comitetul Executiv al federatiei.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusa validarii in prima sedinta a Comitetului Executiv.

Selectionata Romaniei a fost invinsa, la 4 septembrie, de nationala Muntenegrului, scor 1-0, in etapa a opta a grupei E si a ratat orice sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2018. Christoph Daum antreneaza nationala Romaniei de anul trecut, dupa incheierea Campionatului European din Franta.

311 afisari


Erata
Hababaeba [utilizator], Marţi, 12 septembrie 2017, 9:47
0/0
"Tehnicianul echipei CSM Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat ..."
E de fapt Poli Timisoara.
Sau AC Recas - ar spune unii.
comenteaza