Parlamentul iranian a votat alocarea de fonduri suplimentare pentru programul balistic - Hotnews Mobile
1 € 4,6686 1 USD 4,0026sâmbătă 23 iun 2018

Parlamentul iranian a votat alocarea de fonduri suplimentare pentru programul balistic

de Alina Neagu Duminică, 13 august 2017, 11:38
- a A+
Parlamentul Iranului a votat duminica alocarea a 520 de milioane de dolari (echivalentul a 440 de milioane de euro) pentru dezvoltarea programului balistic, precum si pentru consolidarea activitatilor regionale ale Gardienilor Revolutiei, armata de elita a regimului iranian, anunta AFP.''Americanii ar trebui sa stie ca aceasta nu este decat prima noastra actiune'', a afirmat presedintele parlamentului iranian, Ali Larijani, dupa anuntarea votului cu majoritate covarsitoare in favoarea unui set de masuri destinate ''sa faca fata actiunilor teroriste ale Statelor Unite in regiune''.

240 dintre cei 244 de parlamentari iranieni prezenti au votat in favoarea alocarii acestor fonduri.

Votul vine dupa ce Statele Unite au adoptat, in luna iunie, noi sanctiuni impotriva Iranului, din cauza programului balistic.
771 de afisari


Opa !!!
Stely09ct [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 13:03
+1/5
Barack Obama a fost facut in toate felurile pentru ca a reusit sa semneze tratatul nuclear cu Iran anul trecut. Nu era perfect, insa macar asigura un oarecare control si mai punea frana dezvoltarii de capabilitati aditionale.

Toate astea s-au dus pe apa sambetei cand a venit Portocaliul la putere. I-a pupat instantaneu pe sauditi in cur pentru 100 de miliarde, a bagat sub blocada un aliat valoros (Qatar) fara macar sa inteleaga importanta micului stat in zona, a aruncat din nou cu rahat spre iranieni, iar rezultatul il vedem: jumatate de miliard pentru rachete noi.

Asadar, 10 ani de diplomatie si negocieri s-au dus dracului din cauza unui dobitoc.
Spui aiureli !
Rahan5 [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 21:13
0/2
Ce s-a negociat cu Koreea de Nord ?
Ori inchiderea unei vechituri de reactor, ca sa faca unul nou, suspendare a unie perioade a lansarilor de rachete c uraza medie si lunga s.a.m.d. Niciodata nu s-a negociat conceptul ca statul nord- koreean sa renunte la arsenalul nuclear. Asta la nord-koreeni sunt lucrur ide ne-negociat. Koreea de Nord se straduie sa aiba capacitatea sa se apere de cel mai puternic adversar.
Altfel, cine sa-i apre pe ei? , rusii ? Pai koreenii nu sunt slavi, ca sa fie inruditi cu rusii.
Cine ? chinezii ? Ei sunt cu totul alta etnie, mult mai departata decat vietnamezii. Deci nu exista alt stat si popor, ca sa-i apere pe nord- koreeni.
inca 1 comentariu comenteaza