Ludovic Orban: Mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de PSD, li s-au facut oferte generoase; asupra unora s-au exercitat chiar presiuni. Cine voteaza la motiune va fi exclus din PNL - Hotnews Mobile
1 € 4,6686 1 USD 4,0026sâmbătă 23 iun 2018

Ludovic Orban: Mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de PSD, li s-au facut oferte generoase; asupra unora s-au exercitat chiar presiuni. Cine voteaza la motiune va fi exclus din PNL

de V.M. Luni, 19 iunie 2017, 21:38
- a A+
Imagine
Noul presedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca PSD a facut "oferte generoase" parlamentarilor PNL pentru ca acestia sa voteze motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, dar ca "niciun liberal nu a cedat la niciun fel de presiune si la niciun fel de promisiune". Cine voteaza la motiune va fi exclus din PNL, a atentionat liderul liberalilor.Ludovic Orban a afirmat in emisiunea "Jocuri de putere" de la Realitatea TV ca parlamentarii PNL au fost abordati de lideri ai PSD, care le-au facut oferte generoase pentru a sustine motiunea de cenzura depusa impotriva guvernului Gindeanu, asupra unora dintre ei facandu-se chiar si presiuni. Potrivit lui, liberalii au refuzat ofertele social-democratilor.

Orban a explicat ca miercuri, cand este programat votul asupra motiunii de cenzura, parlamentarii liberali vor fi prezenti in plen, dar nu vor vota. El a insistat ca are incredere ca nu vor fi liberali care vor vota motiunea, avertizand ca cine va actiona in mod contrar va fi exclus din PNL.

"Cea mai mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de lideri ai PSD, li s-au facut oferte generoase si chiar asupra unora s-au exercitat presiuni. Dupa stiinta mea, pana astazi, niciun parlamentar liberal nu a cedat la niciun fel de presiune si la niciun fel de promisiune", a declarat Ludovic Orban in emisiunea lui Rares Bogdan.

"Am hotarat sa fim prezenti la dezbaterea motiunii, dar sa nu votam (...) E o procedura parlamentara la care vom participa, dar niciunul dintre liberali nu se va duce sa ia bilele pentru a vota", a spus el.

Intrebat daca vor fi exclusi din partid cei care vor dori sa voteze, Orban a raspuns: "Sigur, asta e clar". El a reafirmat insa ca are "incredere in toti parlamentarii PNL", pentru ca "altfel nu vor mai fi parlamentari ai PNL".
8328 de afisari


Blatul PNL-ului cu PSD e arhicunoscut
Jos_Dictatura_Dragnea [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 3:21
+12/14
Trebuie sa fi fost in coma din 2012 sa nu stii ca PNL este varianta fricoasa a PSD.

Cand vor veni rezultatele votului nu voi fi deloc surprins.

Nota: Asta cu excluderea din partid... ma bufneste rasul cand o aud, ce gluma "buna".
Ahhh
piratu [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 0:29
+10/12
Cuvântul potrivit este "Mituire"
inca 20 de comentarii comenteaza