Liviu Dragnea: Voi propune mai multe variante de premier; si acum simt usturimea de la o singura varianta - Hotnews Mobile
1 € 4,6686 1 USD 4,0026sâmbătă 23 iun 2018

Liviu Dragnea: Voi propune mai multe variante de premier; si acum simt usturimea de la o singura varianta

de V.M. Luni, 19 iunie 2017, 18:58
- a A+
Imagine
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca discutiile despre un nou guvern vor incepe imediat dupa motiune iar de data aceasta o sa propuna mai multe variante de premier, deoarece inca simte "usturimea" de la o singura varianta."Discutiile pentru noul guvern vor incepe dupa motiune, in seara respectiva. O sa convocam un Comitet Executiv National dupa motiune, dar nu cred ca chiar in seara motiunii, la o zi-doua, eventual", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca de aceasta data vor fi mai multe propuneri pentru functia de premier iar CexN va decide cine va fi cel nominalizat.

"Am discutat cu cativa colegi si sunt cateva variante pe care o sa le propun Comitetului Executiv National, nu va fi doar una. Voi propune mai multe variante. Si acum simt usturimea de la o singura varianta", a afirmat Dragnea.
9040 de afisari


o sa simti
pardalian [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 19:16
+27/29
usturimea pt tot restul vietii cand vei fi in puscarie, sobolan nenorocit!!
Un infractor condamnat definitiv...
cartofil [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 19:19
+26/30
da premierul Romaniei ???? Suntem o tara normala ??? Un infractor care , ca sa scape de puscarie, da liber la enclavizarea Transilvaniei ???????
inca 29 de comentarii comenteaza