Dragnea, dupa negocierile cu UDMR: Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucata din tara - Hotnews Mobile
1 € 4,6663 1 USD 4,0162marţi 19 iun 2018

Dragnea, dupa negocierile cu UDMR: Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucata din tara

de RH Luni, 19 iunie 2017, 18:14
- a A+
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca a discutat cu reprezentantii UDMR si ai ALDE despre situatia politica si a adaugat ca nu vinde nicio bucata din tara. Declaratiile lui Dragnea vin la scurt timp dupa ce liderii UDMR au semnalizat ca ar urma sa voteze alaturi de PSD motiunea de cenzura impotriva premierului Grindeanu, iar PSD a facut concesii politice maghiarilor."Noi am avut saptamanal intalniri cu colegii de la UDMR, am stabilit asta dupa alegerile din 11 decembrie. In fiecare luni, liderii de grup PSD, ALDE, UDMR se intalneau pentru ca avem un acord de colaborare parlamentara. Azi am discutat despre situatia politica actuala, era firesc sa discutam asta, este firesc, este dreptul majoritatii, este un drept constitutional, legitim de a-si avea Guvernul in urma rezultatului alegerilor. Am inteles ca s-a spus la o televiziune ca am vandut Transilvania. Nu vindem Transilvania, nu vindem nicio bucata din tara", a declarat Dragnea la Parlament, citat de Agerpres.

El a adaugat ca inca nu s-a decis unde trebuie facute aceste modificari, in legislatie sau in Constitutie.

Despre proiectele de lege initiate de UDMR care au intrat luni in dezbatere la comisiile parlamentare, Dragnea a spus ca ele "nu au fost facute azi-noapte sau azi dimineata, sunt legi ca multe altele care sunt in procedura parlamentara de o perioada de timp iar acum le-a venit randul", mai noteaza Agerpres.
15370 de afisari


Nu vinde Transilvania, o da pe gratis
cartofil [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 18:19
+86/90
numai pentru ca sa-si scape pielea si sa-si poata rontzai miliardul de E pe plajele Braziliei alaturi de prietena sa pubera !!!!
asta e PSDul
tahomir [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 18:22
+62/62
Normal ca nu vinde nimic. stilul PSDului e sa dea totul gratis. la fel au facut si cu Petrom si cu Alro Slatina si cu padurile si in general cu tot ce era rentabil in tara asta. Si au luat si ei cate o spaga, dar mica la ce pagube au facut, ca atat ii duce capul, hoti marunti ajunsi pe cai mari
inca 69 de comentarii comenteaza