Cei care doneaza sange in cadrul unor caravane mobile vor primi bilete gratuite la Untold si Neversea - Hotnews Mobile
1 € 4,6686 1 USD 0,8488sâmbătă 23 iun 2018

Cei care doneaza sange in cadrul unor caravane mobile vor primi bilete gratuite la Untold si Neversea

de Alina Ciobanu Miercuri, 14 iunie 2017, 17:30
- a A+
Imagine
Cei care doneaza sange in cadrul unor caravane mobile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Contanta isi asigura intrarea la doua dintre cele mai asteptate festivaluri ale verii, Untold, care are loc intre 3 si 6 august, la Cluj, respectiv Neversea, festivalul de la malul Marii Negre, ce se desfasoara intre 7 si 9 iulie. In plus, cei care doneaza si la centrele de transfuzii vor beneficia de reduceri, anunta organizatorii."Vom incerca din nou sa ii facem constienti pe tineri de importanta donarii de sange.Impreuna, donatori si parteneri, am construit deja prima baza de donatori benevoli de sange din Romania si ne dorim ca aceasta baza de date sa creasca de la an la an,"   spune Edy  Chereji, directorul de Marketing si Comunicare Untold si Neversea.

  • Cum functioneaza?
Cine doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez primeste un bilet gratuit la Untold  sau la Neversea.

Astfel, caravanele vor fi amplasate in Cluj-Napoca , pe Bulevardul Eroilor, in zilele de 17 si 18 iunie, in Bucurest i, in Parcul Herastrau, in 24 si 25 iunie, in Timisoara , 1,2 iulie, in Iulius Mall si tot pe 1 si 2 iulie in Constanta , in Parcul Tabacarie, intre orele 8.00 si 12.00.

Mai mult,  toti cei care doneaza sange la centrele de transfuzii din intreaga tara si intra in reteaua "Si Eu Donez", vor primi reducere la abonamente.

Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara trebuie intre pe site-ul untold.com , sa completeze formularul solicitat si sa ataseze o poza cu adeverinta de donator. Apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achizitiona abonamentele cu reducere.

In acest moment, reteaua donatorilor benevoli de sange de pe platforma ᅡSi eu donezᅡ, inseamna 4.000 de membri, din care peste 1.700 s-au inscris in perioada campaniei Blood Network 2016.NETWORK 2016.

Din line-up-ul Untold fac parte Ellie Goulding, Hurts, Mo si Tinie Tempah Armin van Buuren, Afrojack, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki,Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Dubfire, Andy C, Borgore, Chase&Status(DJ Set), Dub FX, Pendulum(DJ Set) si Sigma(DJ Set).  

Dua Lipa, Tiesto, Fatboy Slim, Afrojack, Nina Kraviz, Benny Benassi, Fedde Le Grand,Rudimental si Wilkinson se numara printre artistii care vor urca pe scenele celui mai mare festival de la malul Marii Negre, Neversea , care se va desfasura intre 7 si 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanta.
4339 de afisari


nu este ok
Dodel540 [utilizator], Joi, 15 iunie 2017, 8:41
+1/1
Nu este deloc bine sa oferi atatea stimulente donatorilor in special datorita faptului ca statul nu poate asigura testarea ferestrei HIV.
Pe scurt asta inseamna ca daca un donator contacteaza Hiv cu ~ 2-3 luni inainte de donare , acest lucru nu se va putea filtra la analize (virusul este invizibil). Exista la donare un chestionar care te intreaba daca ai facut-o fara prezervativ in ultima perioada parca , daca au fost parteneri necunoscuti etc
dar hei.. pentru un bilet la Untold mai sarim intrebarile nu?
Testarea sangelui
Adi [anonim], Vineri, 16 iunie 2017, 13:24
+1/1
Nici macar nu trebuie sa aiba HIV. Eu am avut hepatita A, adica forma cea mai usoara, cand eram copil, acum peste 30 de ani. Din pacate nu pot sa donez sange nici acum. In moementul in care m'am prezentat la unitatea medicala pentru donare eram inconjurat de oameni necajiti care venisera sa doneze pentru beneficii. Asistenta sefa a venit personal sa-mi multumeasca pentru ca am bifat casuta
"hepatita" in istoric. Pentru beneficii mult mai mici , cum ar fi o zi de concediu sau câteva cutii de conserve de la cantina sociala sunt compromise loturi intregi de sange. Nu se fac teste individuale. Sangele colectat se amesteca si testele se fac pe loturi. Acesta este motivul pentru care exista o criza a sangelui. Este sufucuent ca unul din o sutasa fi avut hepatita si intreg lotul este compromis (a se citi aruncat). In tarile civilizate exista un istoric in format digital al fiecarui pacient unde se pot face verificari.
La noi nu exista posibilitatea, iar pentru un bilet la festival multi ar omite o casuta din formular.

Atentie la astfel de campanii, mai bine va marketati altfel!
inca 4 comentarii comenteaza