Ludovic Orban: Tatal meu a fost angajatul Securitatii - Hotnews Mobile
1 € 4,7607 1 USD 4,2327sâmbătă 20 apr 2019
100% cu Robert Turcescu si Ludovic Orban

Ludovic Orban: Tatal meu a fost angajatul Securitatii

de Ionut Baias Miercuri, 6 septembrie 2006, 0:00
- a A+
Documente:
L. Orban: Tatal meu a fost angajatul Securitatii
(06.09.2006) WMV

Liberalul Ludovic Orban a declarat in cadrul emisiunii 100% (Realitatea TV), raspunzand intrebarilor de final, ca Securitatea a incercat sa-l racoleze in perioda cand se afla in armata, dar ca a refuzat categoric. "Am si suferit de pe urma acestui refuz fiindca mi s-a violat corespondenta si a trebuit sa rad diferite chestii uscate de pe faianta de la WC", a declarat Orban.

Orban a recunoscut ca tatal sau a fost angajat al Securitatii avand gradul de capitan in rezerva, dar spune ca a incheiat orice colaborare cu Securitatea inainte de a se naste el.
5380 de afisari


unde sint oamenii curati?
costinpr [anonim], Joi, 7 septembrie 2006, 9:38
+1/1
Chiar nu se gasesc in Romania politicieni care sa nu fi avut legaturi cu Securitatea?! Pe la inceputul anilor 90 am cunoscut pe cineva din primul parlament care mi-a spus "Acum e important sa ai trecut, nu viitor" si am crezut ca a luat-o razna... Din pacate a avut dreptate. Se pare ca doamna (domnisoara) monica L (vezi mesajul 1) a uitat de punctul 8 de la Timisoara. Daca se tinea cont de "dosarul" fiecarui politician cred ca 99% din cei prezenti acum pe scena politica nu ar fi avut nici o sansa sa ajunga macar angajati intr-o institutie de stat. Din pacate nu s-a intimplat asta si asa ne-am procopsit (de data asta pe bune) cu fosti securisti, fosti nomenklaturisti, fosti colaboratori ai Securitatii, fosti directori de intreprinderi socialiste, fosti secretari de partid,etc. Sau cu rude ale acestora. In principiu cam toti cei care acum sint mari democrati capitalisti , inainte de '89 erau fie promotori ai democratiei socialiste, fie profitori ai acesteia. Asa ne trebuie daca cei ca doamna (domnisoara) monica L au drept de vot.
ma-ntreb...
suca [anonim], Joi, 7 septembrie 2006, 0:02
0/0
daca tata-l lui basescu era la fel cam ce scandal era acum...?
nu trebuie sa-mi raspundeti, intrebarea e retorica.
inca 16 comentarii comenteaza